On Screen Facebook Popup by Xelmep

Follow Us on Facebook.
Just click Like Button Bellow

Close

  • Email : info@rostuse.com.mk

  • Phone : +389 (0)70 707-180

Тури

23 Септември 2015

 Езерото Локув е сместено во густа букова листопадна шума, која го опколува од сите страни во подгорието на планината Дешат. Поточно, езерото е сместено во...

повеќе
23 Септември 2015

 Водопадот Дуф претставува природна знаменитост по течението на Ростушка Река, во близината на село Ростуше. Тој се смета за еден од најубавите...

повеќе
23 Септември 2015

Искачувањето на Голем Крчин претставува вистинска атракција. Се тргнува од местото викано Караула над Битуше, поточно од стадионот на ...

повеќе